tag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post2950877821648812130..comments2023-09-24T10:04:20.486+03:00Comments on Hrana cea de toate zilele. Viata la tara: Cascaval de casaIoana V.http://www.blogger.com/profile/02873875589255875803noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-74084781272773737462012-02-24T12:13:31.082+02:002012-02-24T12:13:31.082+02:00Pai nu era nevoie sa o fierbi. In mod normal dupa ...Pai nu era nevoie sa o fierbi. In mod normal dupa ce adaugi branza peste unt, deja incepe sa se omogenizeze si sa devina elastica. E chestie doar de max 5 minute in care compozitia devine un fel de cascaval moale, care pus la rece se intareste.<br />Cred ca tie nu ti s-a mai ingrosat, tocmai pt faptul ca ai fiert-o. Am auzit si de la altii ca daca o fierbi, isi pierde elasticitatea si ramane lichida.<br />Si eu am patit ca tine la inceput. Am lasat-o pe foc pana a fiert si am ramas cu ceva moale si cam lichid, un fel de branza topita. <br />Te pup!Ioana V.https://www.blogger.com/profile/02873875589255875803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-47280988622123819072012-02-24T09:11:25.914+02:002012-02-24T09:11:25.914+02:00Buna,
am facut ieri reteta, dar nu mi-a iesit. Ad...Buna,<br /><br />am facut ieri reteta, dar nu mi-a iesit. Adica atunci cand fierbeam amestecul era ca o spuma, nu am reusit sa-l fac pasta elastica, asa cum ai zis tu. A trebuit sa-l iau de pe foc ca mi se ardea si dupa ce l-am tinut o noapte la frigider are o consistenta dubioasa, in unele locuri e lichid, iar in altele e ca o crema. Imi poti spune, te rog, unde am gresit? Chiar vreau sa-mi iasa :)Stefanianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-1463023555773172662011-08-21T23:51:29.772+03:002011-08-21T23:51:29.772+03:00Andrada, a unele retete se cerea sa pui si branza ...Andrada, a unele retete se cerea sa pui si branza de oaie...dar mie nu imi place. Sau sa mai fierbi o data branza in lapte si s-o strecori: nu vad rostul. Eu am simplificat-o putin. Si imi place rezultatul. Pupici!Ioana V.https://www.blogger.com/profile/02873875589255875803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-41599966818933721562011-08-20T23:42:30.130+03:002011-08-20T23:42:30.130+03:00Buna reteta asta!!! Am si eu una similara, dar am ...Buna reteta asta!!! Am si eu una similara, dar am s-o incerc si pe a ta !! :*andrada`s kitchenhttps://www.blogger.com/profile/10152296702376289613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-53392126878917340682011-08-19T09:33:08.226+03:002011-08-19T09:33:08.226+03:00Da, Teo, cine vrea poate sa invete....Si eu am inv...Da, Teo, cine vrea poate sa invete....Si eu am invatat multe si sper sa mai invat...Te pup si eu!Ioana V.https://www.blogger.com/profile/02873875589255875803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6156545498693995457.post-86201053540130692092011-08-18T22:20:20.347+03:002011-08-18T22:20:20.347+03:00De asta imi place mie in comunitatea asta ca mereu...De asta imi place mie in comunitatea asta ca mereu invat cate ceva!Pupici AlinutziKa!TeoBucatarhttp://www.teobucatar.blogspot.comnoreply@blogger.com