O mica particica din sufletul meu....

9 august 2011

"Topala alba" cu mamaliguta





Asa i se spune la noi: "topala alba" ...E delicioasa!!!

Ingrediente:


costita de porc afumata
carnat afumat
faina de grau (puneti pentru fiecare persoana cate o lingura cu varf de faina)
lapte (depinde de cantitatea de faina)
sare, piper, vegeta
patrunjel verde

Se pun costitele si carnatii taiati bucati potrivite la fiert. Se face o ingrosala din faina si lapte (dupa numarul de persoane). Cand carnea e fiarta, se ia din oala si apa in care au fiert se strecoara si se pune din nou la fiert, adaugand cu grija ingrosala de faina. Se fierbe bine si se condimenteaza dupa gust. Se adauga si patrunjel verde tocat, dar eu nu am pus ca era prea tarziu ca sa ma mai duc pana in gradina..:))
Se serveste cu mamaliguta!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu