O pasta pt iarna si nu numai, grozava! V-o recomand cu mare drag pt ciorbe , tocanite, etc, etc.
Ingrediente:
- gogosari
- ardei capia
- sare grunjoasa
- ulei
- conservant
Se curata de cotor ardeii si gogosarii si se dau prin robot sau masina de tocat .
Se pun la foc mediu, cu putin ulei. Se lasa la calit aproximativ o ora. Se sareaza si apoi se adauga conservantul. Se amesteca bine si se ia de pe foc. Pasta rezultata se pune fierbinte in borcane curate, care apoi se intorc cu capul in jos pentru 5 minute. Se baga apoi repede in paturi si se lasa acolo, bine acoperite pana se racesc, adica, cam pana a doua zi.
Este delicioasa pasta aceasta....mai ales iarna cand da si un plus de culoare preparatelor...
RăspundețiȘtergereSa incerci ciorba de burta falsa ca nu are sa-ti para rau !
Daca ai ciuperci Pleurotus e cel mai bine....
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/ciupercipleurotus.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/2627/ciupercipleurotus.jpg[/IMG][/URL]
Iese papica tare bunuta cu pasta aceasta.Dupa atata caldura pe langa aragaz,hai la mine la o inghetata.Pupici!
RăspundețiȘtergereO sa incerc, Sidy...suna tare bine...Te pup
RăspundețiȘtergereDia, o inghetata e foarte binevenita oricand...Eu ador inghetata!
RăspundețiȘtergere