O ciorbica tare buna, cu de toate....
Ingrediente
- Portii: 8
- Timp de preparare: sub 90 minute
Mod de preparare reteta
Se taie legumele marunt si se calesc la foc mic in f putin ulei (preferabil ulei de masline). Cand sunt calite, se adauga carnea si se lasa si ea putin la calit. Se condimenteaza, apoi se adauga apa pana aproape se umple oala. Se lasa carnea la fiert. Intre timp se adauga si otetul. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete mici, iar dupa 5 minute, pastele. Carnea se poate lasa asa bucatele intregi in ciorba sau se poate scoate si lua carnea de pe oase, apoi, taiata cubulete sau fasii, se pune inapoi in oala. Cand legumele si carnea sunt fierte, se opreste focul. Se amesteca bine smantana cu galbenusurile , apoi se iau treptat 2-3 polonice de supa si se pun peste compozitia de smantana, amestecand continuu pana la omogenizare. Amestecul rezultat se toarna inapoi in oala cu ciorba, incet si amestecand bine.Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat si cu ardei iute.
Ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Miuta!
ȘtergereUite o ciorbica ce imi place tare mult!! Foarte apetisanta arata! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Adela! Pup
ȘtergerePe gerul acesta prinde tare bine o farfurie cu ciorba.Pup!
RăspundețiȘtergereAsa e , Dia! Ne mai incalzeste oasele..:))Pup
ȘtergereNumai buna pe vremea asta! Pup
RăspundețiȘtergereasa e, Cristina! pup
ȘtergereNiciodata nu refuz o ciorbica de pui, imi place la nebunie! Pupici!
ȘtergereTe pup si eu, Nely!
ȘtergereCe galbena si frumoasa mai este.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
Ștergere