O mica particica din sufletul meu....

8 februarie 2012

Sprot prajit cu mujdei



Imi place mult acest fel de peste, mic si gustos. 

Ingrediente

  • Portii: 0Portii: 0
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 30 minute

Mod de preparare reteta

Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:))
Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu mujdei  deasupra, simpli, sau langa o portie de cartofi pai (tot cu mujdei..:))
Sa nu stati cu frica de oase, pt ca ele sunt atat de fragile incat la prajit dispar!..:))
Apropo, am uitat sa scriu. Eu i-am tinut vreo 15  minute in lapte inainte de a-i condimenta si praji.





15 comentarii:

  1. Cand este vorba despre peste nu refuz niciodata.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea sunt cu pestele, dar asta chiar imi place...:))

      Ștergere
  2. Ce pofta mi-ai facut cu pestele tau!
    M-ar bucura foarte mult daca ati dori sa va inscrieti in concursul meu: http://kadiasfood.wordpress.com/2012/02/05/cupcake-concurs/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de aprecieri si invitatie, Kadia. Vin sa vad despre ce este vorba. Pupici

      Ștergere
  3. Cred ca a fost foarte,foarte bun!Mi-ai facut o poftaaaa!!!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de mult imi place!!! I-ai curatat perfect pe gustul meu... Multa munca dar merita...servesc si eu Alinutz!!! Puuuup si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere