Imi place mult acest fel de peste, mic si gustos.
Ingrediente
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 30 minute
Mod de preparare reteta
Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:))Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu mujdei deasupra, simpli, sau langa o portie de cartofi pai (tot cu mujdei..:))
Sa nu stati cu frica de oase, pt ca ele sunt atat de fragile incat la prajit dispar!..:))
Apropo, am uitat sa scriu. Eu i-am tinut vreo 15 minute in lapte inainte de a-i condimenta si praji.
Cand este vorba despre peste nu refuz niciodata.
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa!
Eu nu prea sunt cu pestele, dar asta chiar imi place...:))
ȘtergereDelicios! Tare mult imi place!
RăspundețiȘtergereMa bucur , Danutza!
ȘtergereCe crocanti arata ,mmm delliciosi!!!
RăspundețiȘtergereSunt foarte crocanti, intr-adevar!
ȘtergereAsta as vrea si eu la cina!
RăspundețiȘtergereSi? Nu te-ai pus pe treaba, harnicuto?Pup
ȘtergereCe pofta mi-ai facut cu pestele tau!
RăspundețiȘtergereM-ar bucura foarte mult daca ati dori sa va inscrieti in concursul meu: http://kadiasfood.wordpress.com/2012/02/05/cupcake-concurs/
Multumesc de aprecieri si invitatie, Kadia. Vin sa vad despre ce este vorba. Pupici
ȘtergereSunt pe placul sotului meu.Pup!
RăspundețiȘtergereTe pup si eu, Dia!
ȘtergereCred ca a fost foarte,foarte bun!Mi-ai facut o poftaaaa!!!Pupici!
RăspundețiȘtergereCat de mult imi place!!! I-ai curatat perfect pe gustul meu... Multa munca dar merita...servesc si eu Alinutz!!! Puuuup si o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Ruxy! Te pup!
Ștergere