Usor de preparat si foarte gustos!
Ingrediente:
- 6 ciocanele de pui (pulpe inferioare)
- 2 cani mari orez
- ulei
- sare, piper, vegeta
- patrunjel
- 2 ardei rosii
- 2 cepe
- 1 morcov mare
Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva minute la prajit, apoi se adauga apa fierbinte, pana il acopera. Daca mai e nevoie, in timp ce fierbe, adaugati apa, dar fierbinte.
Se serveste cu patrunjel.
Copila si sotul papa pilaf,asa ca le gatesc lor.Arata tare bine.Te pup!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!! Imi place foarte mult pilaful.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
multumesc, Dia. Si alor mei le place.
RăspundețiȘtergereNely, multumesc de aprecieri. Te mai astept in vizita! O seara frumoasa si tie!
RăspundețiȘtergereMmmmm ... delicios arata... ce pofta mi-ai facut!!!
RăspundețiȘtergereFelis, ma bucur ca iti place. Multumesc de vizita si te mai astept!
RăspundețiȘtergere