Am
avut multe rosii care erau pe cale sa se strice daca nu le foloseam
rapid, asa ca m-am gandit ca o pasta de rosii mi-ar prinde bine la
pizza, la ciorbe, tocanite sau sarmale. O alegere foarte reusita!
Ingrediente
- rosii
- 1 lingura sare
- 2 linguri zahar (daca tineti dieta Montignac puneti 1 lingura fructoza)
- usturoi (dupa gust)
- condimente (uscate am pus eu): oregano, scortisoara, cuisoare, maghiran, ienibahar, leustean, busuioc
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 90 minute
Mod de preparare reteta
Se spala rosiile, se oparesc si se decojesc. Se mixeaza cu robotul bine si se pun la fiert impreuna cu condimentele pana incepe sa se ingroasa. Asta poate dura 1-1,2 ore. Inainte de a o lua de pe foc se toaca 4-5 catei de usturoi, apoi se pune in borcane curate.Se pun la dunst in apa pt aproximativ 30 de minute din momentul fierberii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu