O mica particica din sufletul meu....

15 octombrie 2011

Icre de fasole




Mmmm.....o bunatate! Multumesc de inspiratie, Motane! 

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata, din conserva sau congelator (ca mine) - eu am avut fasole grasa
  • ulei
  • sare, piper, vegeta-dupa gust
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • Portii: 5Portii: 5
  • Timp de preparare Timp de preparare: peste 120 minute

Mod de preparare reteta

Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot. Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata (pe paine wassa daca sunteti la dieta). Eu am servit-o si cu rosii.


8 comentarii:

  1. Si noua ne place tare mult papica acesta.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am mai mancat de secole dar stiu ca-i delicioasa.pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu am mai papat de multa vreme , e delicioasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi am probleme cu stomacul in ultima vreme, fasolea tot nu pot s-o refuz..e prea buuna:)) Pup!

    RăspundețiȘtergere