Mmmm.....o bunatate! Multumesc de inspiratie, Motane!
Ingrediente
- 500 g fasole uscata, din conserva sau congelator (ca mine) - eu am avut fasole grasa
- ulei
- sare, piper, vegeta-dupa gust
- 3-4 catei usturoi
- 1 ceapa rosie
- Portii: 5
-
Timp de preparare:
peste 120 minute
Mod de preparare reteta
Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot.
Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se
albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai
mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata (pe paine wassa daca sunteti la dieta).
Eu am servit-o si cu rosii.
Si noua ne place tare mult papica acesta.Te pup!
RăspundețiȘtergerema bucur, Dia! Pupici
RăspundețiȘtergeren-am mai mancat de secole dar stiu ca-i delicioasa.pupici
RăspundețiȘtergereBuna mancarica ai facut!
RăspundețiȘtergereSarah, e delicioasa.
RăspundețiȘtergereCristina, multumesc!
RăspundețiȘtergerenici eu nu am mai papat de multa vreme , e delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereDesi am probleme cu stomacul in ultima vreme, fasolea tot nu pot s-o refuz..e prea buuna:)) Pup!
RăspundețiȘtergere