Mi-am cumparat inca din vara mult-doritul vas roman, dar abia acum i-a venit randul sa-l folosesc..:))
Ingrediente
- carne de pui(ce aveti) - eu am pus 2 ciocanele si o pulpa
- 2 ardei (culori diferite)
- 2 rosii
- 1 ceapa rosie + 1 ceapa alba
- 4 cartofi marisori
- condimente:sare, piper, vegeta, usturoi granulat, leustean uscat, etc.
- Portii: 3
- Timp de preparare: peste 120 minute
nu-i asa ca mancarea iese mai buna in vasul roman? eu una sunt fan al acestor vase!
RăspundețiȘtergereIeri am mancat legume dar nu ma dau in laturi de la inca o portie:)
RăspundețiȘtergereArata buna tare papica ta.Sa-l pui mai des la treaba,altfel se leneveste(vasul desigur).Pup!
RăspundețiȘtergereUfff, ce ma superi ca ai vas roman, eu am doar casa la Roma, dar vas roman am vrut sa cumpar din tara, dar era cam complicat sa-l "urc in avion"... Vin la tine la cina, mai ai o portie ?
RăspundețiȘtergereApetisanta mancarica...
RăspundețiȘtergereAdnia, aceeasi mancare facuta in vas roman, nu pe foc sau in altfel de vas la cuptor, nu se prea aseamana la gust.
RăspundețiȘtergereImi place mult vasul roman. Singurul "defect", daca pot sa-i spun asa e timpul lung de preparare.
In rest, e super!
Teo, esti invitata mea!..:))Pup
RăspundețiȘtergereDia, cum ziceam si mai sus, iti trebuie ceva mai mult timp pt prepararea mancarii si nu intotdeauna dispui de el. Dar merita sacrificiul, zic eu.
RăspundețiȘtergereDaniela, pai acolo nu sunt vase dintr-astea de cumparat?
RăspundețiȘtergereMultumes, Cristina!Pupici
RăspundețiȘtergerearata super.chiar am sa caut si eu un vas din acesta.pup
RăspundețiȘtergereMultumesc, Sarah! Pupici
RăspundețiȘtergere