O mica particica din sufletul meu....

13 octombrie 2011

Carne de pui cu legume in vas roman




Mi-am cumparat inca din vara mult-doritul vas roman, dar abia acum i-a venit randul sa-l folosesc..:)) 

Ingrediente

  • carne de pui(ce aveti) - eu am pus 2 ciocanele si o pulpa
  • 2 ardei (culori diferite)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie + 1 ceapa alba
  • 4 cartofi marisori
  • condimente:sare, piper, vegeta, usturoi granulat, leustean uscat, etc.
  • Portii: 3Portii: 3
  • Timp de preparare Timp de preparare: peste 120 minute

Mod de preparare reteta

Se curata legumele, se spala, se taie mai grosier si se asaza impreuna cu carnea condimentata si crestata putin cu cutitul, in vasul roman. Se presara putina sare peste toate si se dau la cuptor, pt aproximativ 1, 5-2 ore.


12 comentarii:

  1. nu-i asa ca mancarea iese mai buna in vasul roman? eu una sunt fan al acestor vase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri am mancat legume dar nu ma dau in laturi de la inca o portie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata buna tare papica ta.Sa-l pui mai des la treaba,altfel se leneveste(vasul desigur).Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ufff, ce ma superi ca ai vas roman, eu am doar casa la Roma, dar vas roman am vrut sa cumpar din tara, dar era cam complicat sa-l "urc in avion"... Vin la tine la cina, mai ai o portie ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Adnia, aceeasi mancare facuta in vas roman, nu pe foc sau in altfel de vas la cuptor, nu se prea aseamana la gust.
    Imi place mult vasul roman. Singurul "defect", daca pot sa-i spun asa e timpul lung de preparare.
    In rest, e super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dia, cum ziceam si mai sus, iti trebuie ceva mai mult timp pt prepararea mancarii si nu intotdeauna dispui de el. Dar merita sacrificiul, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daniela, pai acolo nu sunt vase dintr-astea de cumparat?

    RăspundețiȘtergere
  8. arata super.chiar am sa caut si eu un vas din acesta.pup

    RăspundețiȘtergere