Ingrediente
- Portii: 2
-
Timp de preparare:
sub 60 minute
Mod de preparare reteta
Se taie cate un capacel in partea de sus a rosiilor, pe unde se se
scoate miezul. Se sareaza putin inauntru, apoi se pune cate o feliuta de
sunca taiata fasii. Se sparge deasupra fiecarei
rosii cate un ou, iar deasupra se rade cascaval sau se pun bucatele de branza topita(eu asa am pus). Se presara
busuioc si se dau la cuptor pana se rumenesc bine.
O papica rapida si satioasa.Te pup!
RăspundețiȘtergereAm facut si eu acum vreo 2 luni rosii umplute.....mmm ce bune sunt!!!
RăspundețiȘtergeremmm.. ce buuun.... super!
RăspundețiȘtergereDia, Danutza, Giovanna....va multumesc!
RăspundețiȘtergerece idee buna pt micul dejun!pupici
RăspundețiȘtergeremultumesc, Mihaela. te pup
RăspundețiȘtergere