O mica particica din sufletul meu....

29 ianuarie 2012

Felul II cu carne din supa



Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II. O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc. Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav! Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:))) 

Ingrediente

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei
  • Portii: 0Portii: 0
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 30 minute

Mod de preparare reteta

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.
Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.
Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.


8 comentarii:

  1. Cateodata mai fac si eu asa(dar cu rosii,nu cu morcov) pentru copilul meu cel mofturos,si-i place tare mult.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu rosii nu am facut niciodata. O sa incerc. Te pup

      Ștergere
  2. Buna mancare faci tu aici :)
    Vezi ca Monti nu agreeaza morcovii gatiti!
    Bafta cu dieta si ai grija ce mananci!
    Eu sunt la monti de o saptamana si deja s-au dus 2 kg nesuferite :D
    Iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca morcovii gatiti nu sunt Monti, dar numai eu tin dieta. Pt restu' trebuie sa gatesc normal.Eu mananc altceva..:))Te pup

      Ștergere
  3. Arata yummy !!!
    P.S. un premiu te asteapta la mine pe blog ! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de apreciere si premiu, Petronela draga. Acum ma duc sa-l ridic. Te pup!

      Ștergere