Mie
personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac
supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II.
O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e
fiarta, etc.
Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav!
Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa!
E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi
bucatile intregi, nu?..:)))
Ingrediente
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 30 minute
Mod de preparare reteta
Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.
Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.
Cateodata mai fac si eu asa(dar cu rosii,nu cu morcov) pentru copilul meu cel mofturos,si-i place tare mult.Te pup!
RăspundețiȘtergerecu rosii nu am facut niciodata. O sa incerc. Te pup
ȘtergereBuna mancare faci tu aici :)
RăspundețiȘtergereVezi ca Monti nu agreeaza morcovii gatiti!
Bafta cu dieta si ai grija ce mananci!
Eu sunt la monti de o saptamana si deja s-au dus 2 kg nesuferite :D
Iti doresc o zi buna!
Stiu ca morcovii gatiti nu sunt Monti, dar numai eu tin dieta. Pt restu' trebuie sa gatesc normal.Eu mananc altceva..:))Te pup
ȘtergereTare buna .Pup!
RăspundețiȘtergereMuyltumesc, Maria!
ȘtergereArata yummy !!!
RăspundețiȘtergereP.S. un premiu te asteapta la mine pe blog ! pupici
Multumesc de apreciere si premiu, Petronela draga. Acum ma duc sa-l ridic. Te pup!
Ștergere