O mica particica din sufletul meu....

27 septembrie 2012

Snack crocant din naut



O gustare foarte sanatoasa si gustoasa!  

Ingrediente

  • naut (daca aveti din conserva e si mai bine k nu mai pierdeti timp cu fiertul)
  • cativa stropi de ulei
  • condimente: boia dulce, boia iute sau chilli, sare, ghimbir praf, usturoi granulat, rozmarin uscat si macinat, curry
  • Portii: 0Portii: 0
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare

Nautul se fierbe. Condimentele se amesteca toate. Puneti cat vreti din fiecare, dupa gust si preferinta. Eu pun mult chilli..:))
Stropiti nautul cu ulei, apoi combinati-l cu condimentele. Puneti-l in tava, rasfirat. Dati la cuptor la 180 grade, Mai scuturati din cand in cand tava, ca sa se coaca uniform. Gustati cate o boaba de naut ca sa vedeti daca sunt suficienti de moi sau crocanti, dupa cum va plac. Aveti grija sa nu-i uitati prea mult ca se intaresc ca piatra. Cand prind o crusta subtire, crocanta, eu ii scot.

12 comentarii:

  1. buna,buna!!!!as servi o portie!!!!pupp!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mancat niciodata naut dar voi servi acuma de la tine.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare bun trebuie sa fie, numai bun pentru o gustare de post ;) Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. ce chestie faina! eu nu m-as fi gandit...dar pt. asta mai am de asteptat, pana imi iau cuptor nou!

    RăspundețiȘtergere
  5. De retinut, buna idee, numai buna la iarna cand ninge si arde focul in soba langa un film bun nici nu mai trebuie altceva !

    RăspundețiȘtergere