"L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile ca sa ma pot bucura de viata. El mi-a dat viata, ca sa ma pot bucura de toate lucrurile...".
O mica particica din sufletul meu....
6 iulie 2011
Dulceata de cirese
Ingrediente:
5 kg cirese
2 1/2 kg zahar
3 vanilii
Se spala ciresele si se scot samburii. Se pun la foc mic cu zaharul. Se amesteca din cand in cand. E gata in aprox. 3 ore. Faceti testul punand o picatura de dulceata pe o farfurie: daca atunci cand s-a racit e cat de cat mai tare, nu curge, atunci dulceata e gata.
Nu e nevoie de conservant! Dulceata rezista cativa ani fiarta atat de mult.
O puneti in borcane curate pe care le capsati si le intoarceti pt 15 minute cu capacul in jos, pt sterilizare.
E una dintre cele mai bune dulceturi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu