O mica particica din sufletul meu....

31 iulie 2011

Ghiveci de legume cu carne - la Hot-Pan


Ar fi mare pacat sa nu beneficiem de toate vitaminele legumelor care sunt in plin sezon....La iarna o sa le cam ducem dorul , asa ca va indemn sa gatiti si voi cel mai bun ghiveci de legume cu carne mancat vreodata.  Si bun si sanatos!!!

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 ardei iuti
  • piept de pui sau orice alta carne doriti
  • sare, piper, vegeta
  • ulei

Se taie toate legumele sub forma dorita, preferabil sa fie mai marisoare si se pun in tigaia Hot-Pan sau in orice alta tigaie antiaderenta, stropite cu ulei. Se lasa la temperatura foarte mica, sa se caleasca in suc propriu (la nevoie se adauga si apa). Dupa ce se pun legumele la calit, se taie carnea in bucatele mai mici si se adauga in tigaie. Se amesteca din cand in cand. In aproximativ 30 de minute e gata! Se condimenteaza dupa gust.
Se face foarte foarte usor si are un gust de nota 10*....



Un comentariu:

  1. It's an remarkable post in favor of all the online visitors; they will take advantage from it I am sure.

    my page :: haine tari

    RăspundețiȘtergere