O mica particica din sufletul meu....

11 august 2011

Palarioare de ciuperci umplute


Ingrediente:

ciuperci (palarioare doar)
sare, piper
branza sau cascaval

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine.
Un deliciu!






6 comentarii:

  1. Imi place combinatia,cred ca ai observat ca fac orez destul de des!Te pu[p si sa ai un we supeeer!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita Teo si te mai astept! Weekend placut si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac tare mult ciupercile.Arata bine.Te pup,si sa ai o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita, Maya! Te servesc cu o portie virtuala!:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, DiaMar....Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere