Ingrediente:
ciuperci (palarioare doar)
sare, piper
branza sau cascaval
Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine.
Un deliciu!
Imi place combinatia,cred ca ai observat ca fac orez destul de des!Te pu[p si sa ai un we supeeer!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita Teo si te mai astept! Weekend placut si tie!
RăspundețiȘtergereCe frumoase ciuperci!Le ador!
RăspundețiȘtergereImi plac tare mult ciupercile.Arata bine.Te pup,si sa ai o zi minunata.
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita, Maya! Te servesc cu o portie virtuala!:)))
RăspundețiȘtergereMultumesc, DiaMar....Te pup si eu!
RăspundețiȘtergere