O mica particica din sufletul meu....

11 august 2011

Carne de porc cu pilaf de orez




Ingrediente:

  • carne de porc
  • orez
  • 100 ml bulion
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu carnea de porc. Daca mai e nevoie, adaugati apa. Se condimenteaza, iar cand e prajita carnea, se scoate pe o farfurie.
Se pune orezul in sosul de la carne, se condimenteaza si se adauga la nevoie apa. Cand e aproape gata, se adauga bulionul.
Se garniseste cu patrunjel.








2 comentarii:

  1. Îmi place ce gatesti,dar trebuie sa încerci sa scapi de vegeta! :D
    Vegeta de casa nu se face greu,doar ca ia ceva timp.
    Salutari si un sfîrsit de saptamîna minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Maya...stiu ca nu e buna vegeta din magazine. Normal ca tot ce faci cu manuta ta e mult mai bun si sanatos, pt ca stii ce ai pus..:))
    Inca nu am incercat sa fac vegeta de casa, cu toate ca de mult timp ma tot bate gandul...
    Sper sa am mai mult timp liber in curand si mai ales ca e sezonul tuturor legumelor sa profit de ele...si sa le prepar sub forma de vegeta..:))))
    Te pup si-ti multumesc de sfat! Te mai astept!!!

    RăspundețiȘtergere