Muratura mea preferata!
Ingrediente:
- ardei capia rosii
- otet
- zahar
Curatati, se pun in strecurator, apoi se asaza in borcane.
Peste ei, se adauga otetul amestecat in proportie de 50:50 cu zahar.(cat otet, atata zahar). Compozitia se face in functie de cantitatea de ardei copti.
Se sigileaza borcanele si se pun la fiert, acoperiti 3/.4 cu apa. Se fierb 30 de minute, apoi se depoziteaza in camara.
Si ardeii imi plac muuuult tare.Coc si eu destul de des.Pupici!
RăspundețiȘtergeretare faini sunt.pacat ca la mine nu se gasesc ardei capia :(
RăspundețiȘtergerecum adica cat otet atat zahar?!?otetul se masoara in litri zaharul in kilograme.nu m-am lamurit :(
pupicei
Sarah, daca pui de ex. 500 ml otet, pui 500g zahar. Ai inteles acum? Te pup
RăspundețiȘtergerebuna Alina
RăspundețiȘtergeresi noua ne plac f mult ardei copti
apa nu se pune?
ai niste retete super tine-o tot asa,te pup
multumesc, Vero pentru aprecieri. Apa nu se pune. Te pup
RăspundețiȘtergere