Am primit niste peste de la soacra mea, dar nu stiu cum se numeste. L-am primit gata curatat si taiat. M-am gandit sa il prepar in tigaia mea draga si n-am facut rau. A iesit foarte gustos!
Ingrediente
- peste
- sare,
- piper,
- usturoi,
- cimbru,
- ienibahar,
- maghiran,
- oregano,
- tarhon,
- busuioc, etc.
- Portii: 3
- Timp de preparare: peste 120 minute
Mod de preparare reteta
Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline.L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie.
A rezultat un peste fraged si foarte aromat!
yummy..............
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult pestele,important e sa nu aiba oase...sau macar sa fie mari...
RăspundețiȘtergerePupici si o saptamana placuta!!!
Parca-i simt mirosul,asa bine arata.Pup!
RăspundețiȘtergereArata super! Eu cand am de curatat peste apelez la mama ca sa scap de munca:))
RăspundețiȘtergereMmmmmm si eu as mînca peste!
RăspundețiȘtergereFrumos blog! felicitari..;dar cu pestele asta nu prea mai nimerit...cu tortul aniversar DA!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Alice!pupici
RăspundețiȘtergerePetronele, si eu il prefer pe cel fara oase, dar stii cum e vorba:"calul de capatat nu se cauta la dinti"..:)) Oricum, avea oase mari, asa ca nu a fost prea dificila servirea..:)Pupici
RăspundețiȘtergereDia, multumesc! esti tare draguta!Pup
RăspundețiȘtergereDanutza, nici mie nu imi place sa curat peste, dar am avut noroc ca l-am primit gata curatat..:))pup
RăspundețiȘtergereMaya, te invit cu drag la o portie virtuala..) Pupici
RăspundețiȘtergereGeorgi, multumesc! Ma bucur ca ai gasit ceva pe placul tau. Multumesc de vizita si te mai astept!
RăspundețiȘtergeream rasfoit blogul tau...imi place ce am gasit aici...:D...la cat mai multe retete delicioase
RăspundețiȘtergereP.S. mersi de vizita
Mmmmm cat de bun este!!!!As mai dori o portie ,te rog!!
RăspundețiȘtergereNaty, ma bucur ca-ti place blogul meu. Multumesc de aprecieri si te mai astept! Pupici
RăspundețiȘtergereElena, multumesc! Hai ca te servesc! :))Pupici
RăspundețiȘtergereVai ce pofta mi-ai facut cu pestele tau,tare bine arata,cel congelat nu se compara cu cel pescuit proaspat,e mai dulce si mai gustos,daca-i viu
RăspundețiȘtergereMultumesc, Doinitza! Pestele meu a fost proaspat. Intr-adevar, e mult mai bun asa, decat congelat. Nu stiu dc pestele congelat, dupa ce e preparat are gusta de apa inghetata inca si de namol. Poate asa am eu impresia...Pup
RăspundețiȘtergere