O mica particica din sufletul meu....

3 octombrie 2011

Peste in hot-pan


Am primit niste peste de la soacra mea, dar nu stiu cum se numeste. L-am primit gata curatat si taiat. M-am gandit sa il prepar in tigaia mea draga si n-am facut rau. A iesit foarte gustos!  

Ingrediente

  • peste
L-am condimentat cu tot ce am gasit in dulap:
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • cimbru,
  • ienibahar,
  • maghiran,
  • oregano,
  • tarhon,
  • busuioc, etc.
  • Portii: 3Portii: 3
  • Timp de preparare Timp de preparare: peste 120 minute

Mod de preparare reteta

Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline.
L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie.
A rezultat un peste fraged si foarte aromat!



18 comentarii:

  1. Imi place foarte mult pestele,important e sa nu aiba oase...sau macar sa fie mari...
    Pupici si o saptamana placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super! Eu cand am de curatat peste apelez la mama ca sa scap de munca:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos blog! felicitari..;dar cu pestele asta nu prea mai nimerit...cu tortul aniversar DA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Petronele, si eu il prefer pe cel fara oase, dar stii cum e vorba:"calul de capatat nu se cauta la dinti"..:)) Oricum, avea oase mari, asa ca nu a fost prea dificila servirea..:)Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Dia, multumesc! esti tare draguta!Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Danutza, nici mie nu imi place sa curat peste, dar am avut noroc ca l-am primit gata curatat..:))pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Maya, te invit cu drag la o portie virtuala..) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgi, multumesc! Ma bucur ca ai gasit ceva pe placul tau. Multumesc de vizita si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  9. am rasfoit blogul tau...imi place ce am gasit aici...:D...la cat mai multe retete delicioase
    P.S. mersi de vizita

    RăspundețiȘtergere
  10. Mmmmm cat de bun este!!!!As mai dori o portie ,te rog!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Naty, ma bucur ca-ti place blogul meu. Multumesc de aprecieri si te mai astept! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Elena, multumesc! Hai ca te servesc! :))Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai ce pofta mi-ai facut cu pestele tau,tare bine arata,cel congelat nu se compara cu cel pescuit proaspat,e mai dulce si mai gustos,daca-i viu

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, Doinitza! Pestele meu a fost proaspat. Intr-adevar, e mult mai bun asa, decat congelat. Nu stiu dc pestele congelat, dupa ce e preparat are gusta de apa inghetata inca si de namol. Poate asa am eu impresia...Pup

    RăspundețiȘtergere