Are gust de zacusca de fasole proaspat facuta....E delicioasa si v-o recomand cu mare drag!
Ingrediente
- 500g fasole grasa
- 2 cepe
- 2 ardei rosii (sau pasta de ardei)
- 2 rosii sau pasta de tomate
- 1 morcov
- sare, piper, 1 cub Knorr
- 2 foi dafin
- 2 linguri ulei
- Portii: 4
- Timp de preparare: peste 120 minute
Mod de preparare reteta
Se fierbe fasolea. Prima apa se arunca si se pune iar la fiert in apa clocotita, adaugand 1 morcov intreg si 1 ceapa+ dafinul. Cand e aproape fiarta, adaugam si sare.Intre timp, tocam ceapa si ardeii si ii calim in 2 linguri de ulei, la foc slab.Cand legumele sunt calite, adaugam rosiile taiate marunt si mai lasam pe foc pana se inmoaie bine.
Strecuram fasolea si o punem peste legumele calite. Amestecam usor, apoi condimentam cu sare, piper si vegeta, dupa gust.
Servim cu carnati trandafir, prajiti in tigaie teflonata, fara ulei (eu i-am prajit in hot-pan).
Desi baloneaza, mie-mi place fasolica.
RăspundețiȘtergereBucate apetisante...si eu ma balonez, dar nu pot sa rezist in fata unei farfurii cu fasole..:))))
RăspundețiȘtergereHeya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful &
RăspundețiȘtergereit helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.
Here is my web site rochii
You're so interesting! I don't think I've read through anything like this before. So good to discover somebody with unique thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with a bit of originality!
RăspundețiȘtergeremy web page: dieta daneza