Imi plac enorm, dar ingrasa.....:)) Sunt de genul celor de la kfc...
Ingrediente
- Portii: 3
- Timp de preparare: peste 120 minute
Mod de preparare reteta
Pulpele se fierb 10 minute (din momentul fierberii!). Cu apa ramasa faceti o supica buna de taietei sau galuste. Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 3-4 locuri.Se pune laptele intr-un vas si se adauga condimentele. Se pun si pulpele in vas si se dau la frigider pt cel putin 2 ore.
Dupa acest timp, se bat ouale intregi bine si se pune int-un vas faina, iar in altul fulgii de porumb,zdrobiti bine cu sucitoul sau mixati la robot si amestecati cu un varf de cutit usturoi granulat, un varf de cutit boia iute si un varf de cutit sare .
Pulpele se dau mai intai prin faina, apoi prin spuma de ou, iar apoi prin fulgii de porumb, pe rand si se prajesc in baie de ulei foarte incins. Aveti grija ca pulpele sunt fierte putin, asa ca timpul de prajire nu e lung. Cand se rumenesc, se scot pe hartie absorbanta si se servesc cu cartofi aurii si mujdei de usturoi (combinatie perfecta).
din cate vad eu si tu esti o fana a puliului crocant...nici nu ma mir ...e o minunatie...
RăspundețiȘtergereImi place mult crusta asta picanta la carnea de pui!
RăspundețiȘtergereoho,asta da crusta crocanta.imi place!
RăspundețiȘtergereCe conteaza daca ingrasa, mincam si dupa aia alergam...
RăspundețiȘtergereCum ti-am zis si pe Bucataras eu n-am probleme cu greutatea asa ca imi poti trimite o farfurie:)) Le pap instant! Pupici!
RăspundețiȘtergereAm servit o pulpita de la tine,si acuma fug repejor la treaba.Pup!
RăspundețiȘtergeresunt perfecte, chiar daca ingrasa:))
RăspundețiȘtergereFoarte bune pulpitele , ma abonez la o portie
RăspundețiȘtergereBuna Ziua, Alinutzika !
RăspundețiȘtergereVoi incerca aceasta reteta, dar in varianta NE picanta.
Ma poti sfatui CE sa "reduc" la ingrediente ?
~
Cornelius, :)
Naty, sunt o mare fana, asa e....Pup
RăspundețiȘtergereMaya, ii da un gust sublim...Pup
RăspundețiȘtergereTeo, multumesc!Pupici
RăspundețiȘtergereNu-mi prea place sa alerg, Daniela, asta-i problema..:)))
RăspundețiȘtergereDanutza, esti o fericita! Bucura-te ca poti papa orice.....
RăspundețiȘtergereDia, spor la treaba!..Pup
RăspundețiȘtergereAdnia, multumesc!
RăspundețiȘtergereDorina, te servesc cu drag!
RăspundețiȘtergerePai, e simplu Cornelius: nu pui chilli....:)) Dar nu stii ce pierzi..:)).. Sau pui foarte putin, doar cat sa se simta aroma, sa zicem doar 1/4 de lingurita. In plus, inlocuiesti boiaua iute cu boia dulce. Iti doresc spor la treaba si astept sa-mi spui cum ti-au iesit..
RăspundețiȘtergeresuper! imi plac la nebunie pulpele pikante ! sigur si astea sunt tare bune!
RăspundețiȘtergereTimea, sunt foarte bune! Iti multumesc de vizita si te mai astept!
RăspundețiȘtergere