Ma
cam incurca prin congelator o tavita de pipote si inimi de pui si am
zis sa ma scap de ele. Le-am facut dupa inspiratia de moment si au
iesit un deliciu..
Datorita vinului au avut o culoare mai ciudata, dar gustul e grozav.
Ingrediente
- 500 g inimioare si pipote de pui
- 1 ceapa mare
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceasca mica de vin rosu
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
- Portii: 3
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta
Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa.Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut, adaugam vinul. In caz ca mai e nevoie, pe parcurs, puteti sa mai adaugati putina apa. Inainte de a fi gata cu 5 minute, se sareaza si pipereaza.
Se servesc cu tot cu sos, langa o garnitura de cartofi piure, cu care se impaca foarte bine..:))- asta daca nu tineti dieta Montignac.
Foarte faina mancarica ta
RăspundețiȘtergeremultumesc, Dorina!
RăspundețiȘtergeresi mie imi place mancarica asta!
RăspundețiȘtergereCe de bunatati faci in hot pan:) Cred ca o sa-mi iau si eu tigaie din asta, parca totul pare mai bun in ea:)) Pupici!
RăspundețiȘtergereVreau si eu o portie mica, chiar daca i-ai pus vin rosu... Am si eu o cutie la congelator, trebuie sa ma dau si eu la ea... Pupici !!!
RăspundețiȘtergereCe frumos arata asa aburinda,parca-i simt mirosul delicios.Te pup!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata si nu am facut demult ceva cu inimi si pipote!Pupici!
RăspundețiȘtergerenoua ne plac tare mult , chiar si in ciorbite !!!
RăspundețiȘtergereImi place mancarica cu inimioare si pipote...
RăspundețiȘtergereva multumesc mult pt aprecieri...Pupici
RăspundețiȘtergere