O mancare care imi place mult si care merge perfect alaturi de o salata de varza murata....
La noi asa i se spune ...nu facaluita, nu batuta, ci frecata...
Mie imi place foarte mult fasolea asa ca o gatesc in fel si chip: ba icre de fasole, ba iahnie de fasole, ba salata de fasole, etc.
Mie imi place foarte mult fasolea asa ca o gatesc in fel si chip: ba icre de fasole, ba iahnie de fasole, ba salata de fasole, etc.
Ingrediente
- Portii: 4
- Timp de preparare: sub 120 minute
Mod de preparare reteta
Se pune fasolea la fiert. Daca e de la congelator ca si a mea, in maxim o ora e fiarta. Se strecoara, dar se lasa deoparte un pahar din zeama in care a fiert.Se pune in robot si se mixeaza bine. Se lungeste cu zeama lasata deoparte. Intre timp se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt calite, se pune un varf de cutit de boia si se ia de pe foc.
Se toarna peste fasolea frecata si se mixeaza iar. Se condimenteaza dupa gust.
Se serveste alaturi de carnati prajiti si salata de varza murata.
Mmm, ce pofta am de-o fasole cu carnati!!!
RăspundețiȘtergereMie tot ultima poza imi place! Fasolea frecata este f buna, mai ales acum in post!
RăspundețiȘtergereDanutza, la cat esti de harnicuta, una-doua iti faci si tu ..:)) Pup!
RăspundețiȘtergereCristina, multumesc! Te pup
RăspundețiȘtergereIndifernt cum s-o numi,este buuuna.Pup!
RăspundețiȘtergereasa e , Dia..Pup
RăspundețiȘtergereBuna si cu si fara carmati!
RăspundețiȘtergereasa e , Teo! Te pup!
RăspundețiȘtergere