Supa mea preferata..
Ingrediente
Pt galuste:
- 3 oua
- gris (cat cuprinde)
- 1 varf de cutit bicarbonat (le face mai pufoase)
- Portii: 6
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta
Se pun la fiert pulpele. Daca e nevoie se spumeaza. Se adauga 1 morcov taiat rondele si ceapa intreaga+telina.Intre timp se pune la calit in ulei celalat morcov, ras.
Se fac galustele: se bat cu furculita ouale, se adauga bicarbonatul si grisul. Scoateti pulpele si ceapa din supa.
Verificati daca e suficient de tare sau moale comozitia de gris in felul urmator: cu lingurita inmuiata in apa, de fiecare data, puneti din compozitie in oala. Daca se imprastie, mai trebuie gris. Lasati-o sa alunece singura din lingurita in supa. Dupa ce fierbe 5 minute, stropiti-le cu un pahar de apa rece. Le va face mai moi. Condimentati si adaugati morcovul calit. Serviti cu patrunjel.
Merge de minune la ceas de seara.Te pup!
RăspundețiȘtergereCe bine arata supica in prima poza, e asa luminata, ca-mi vine sa maninc, desi e doar virtuala...
RăspundețiȘtergeree si preferata mea!
RăspundețiȘtergereDia, la mine merge oricand!...:)))) Pupici
RăspundețiȘtergereDaniela, ma bucur ca-ti place! Te servesc"virtual"..:))
RăspundețiȘtergereAdnia, oare sunt oameni carora nu le place? Inca nu am auzit, dar, mai stii??!!! Pup
RăspundețiȘtergereDelicioasa,mai ales cand ii asa frig afara ....
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru vizita si te mai astept !
Pupici!
Pur si simplu delicioasa!
RăspundețiȘtergereMimmi, iti multumesc! Pup
RăspundețiȘtergereCristina, multumesc mult!Pup
RăspundețiȘtergerear merge de minune un bol de supa dar cred ca nu mai ai,nu?anunta-ma din timp data viitoare ca vin cu barca.pupici
RăspundețiȘtergereSarah, ai nimerit..nu mai am..:)) Data urmatoare...Pup!
RăspundețiȘtergere