Foarte fragezi....
Ingrediente
- 300 gr faina
- 70gr amidon porumb
- 60 gr cacao
- 2 lingurite rase praf copt
- 250 gr unt
- 3 galbenusuri
- 150 gr zahar pudra
- +
- lapte condensat
- gelatina
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 120 minute
Mod de preparare reteta
Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema.Se amesteca faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si se pune peste crema de unt. Se framanta pana se obtine o biluta moale. Se tine 30 de minute la rece.
Se formeaza bilute care se pun in tava si care se apasa apoi cu degetul aratator in mijloc, formand gaurele. Se dau la copt.
Reci, se umplu cu lapte condensat amestecat cu gelatina, pt a se intari mai bine.
Ce frumusei sunt!! Eu n-am incercat pana acum nici un desert cu lapte condensat dar e cazul sa incerc ... ca toate deserturile cu el arata super:)
RăspundețiȘtergereLa multi ani!Pupici!
Cred ca sunt deliciosi!
RăspundețiȘtergereDanutza, ti-i recomand cu drag!Pup
RăspundețiȘtergereDa,Cristina, au fost foarte buni...Pup
RăspundețiȘtergere