O mica particica din sufletul meu....

2 ianuarie 2012

Nasturasi cu lapte condensat




Foarte fragezi.... 

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 70gr amidon porumb
  • 60 gr cacao
  • 2 lingurite rase praf copt
  • 250 gr unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr zahar pudra
  • +
  • lapte condensat
  • gelatina
  • Portii: 0Portii: 0
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 120 minute

Mod de preparare reteta

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema.
Se amesteca faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si se pune peste crema de unt. Se framanta pana se obtine o biluta moale. Se tine 30 de minute la rece.
Se formeaza bilute care se pun in tava si care se apasa apoi cu degetul aratator in mijloc, formand gaurele. Se dau la copt.
Reci, se umplu cu lapte condensat amestecat cu gelatina, pt a se intari  mai bine.

4 comentarii:

  1. Ce frumusei sunt!! Eu n-am incercat pana acum nici un desert cu lapte condensat dar e cazul sa incerc ... ca toate deserturile cu el arata super:)
    La multi ani!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,Cristina, au fost foarte buni...Pup

    RăspundețiȘtergere