O mica particica din sufletul meu....

26 martie 2012

Cartofi taranesti cu carnati de casa


Foarte buni! 

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 6 bucati mici carnati
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu sau pasta de ardei
  • 1/2 lingurita boia
  • sare, piper
  • 5 linguri ulei
  • Portii: 3Portii: 3
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare reteta

Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Pana fierb, calim, nu prajim ceapa si ardeiul tocate in ulei la foc mic, iar cand e calita adaugam boia si luam de pe foc. Cand sunt fierti cartofii,  se decojesc si se paseaza putin cu telul de mamaliga. Se adauga sare daca mai e cazul, piper si ceapa calita cu tot sosul rezultat. Servim alaturi de carnatii prajiti si ei separat intr-o tigaie.


12 comentarii:

  1. Mamaa, ce-mi placee!! Si eu am mancat astazi carnati, dar fara cartofi:) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna mancarica, si te salveaza in momente cand nu sti ce sa mai gatesti! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ai carnati de casa?Buna combinatia,ca la mama acasa!
    Daca esti draguta te rog sa schimbi adresa mea din blogroll-www.teobucatar.ro
    Trebuie sa te adaug la noul meu blogroll,ca nu am reusit sa termin.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mai am inca carnati de casa, pentru ca mi-a dat mama-soacra. O sa modific acum adresa. Pup!

      Ștergere
  4. Trebuie sa fie absolut delicios!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carnatiii de casa sunt grozavi.La mine sotul se ocupa cu pregatirea lor.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum sa nu fie buna o asemenea mancare, cu acesti carnati deliciosi, de casa.

    RăspundețiȘtergere