O mica particica din sufletul meu....

1 martie 2012

Placinta la minut




O placinta nemaipomenit de rapida si foarte, foarte buna! Eu am facut-o cu aluat de foietaj facut in casa (reteta va urma curand) si a iesit ceva grozav. Le-am servit simple, cu finetti sau umplute cu branza.  

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • ulei pt uns tigaia
  • finetti, branza, etc. (optional)
  • Portii: 0Portii: 0
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 15 minute

Mod de preparare reteta

Luam o bucatica de aluat pe care o framantam in mana pana devine ca o mingiuta, apoi o intindem cu sucitorul bine bine , aproximativ de 1/2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei.
Ungem o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si cand e incinsa, punem placinta la copt. Cand se rumeneste, o intoarcem pe cealalta parte. Aveti grija, se coace foarte repede si se mananca mai repede..:))

15 comentarii:

  1. Foietajul e preferatul meu asa ca imi place foarte mult !Pupici si we placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica eu am ratat bunatatea asta ?! Mama mea face asa, dar noi le spunem turte... Pupici si sustrag o bunaciune, ca doar nu am sa plec cu mina goala !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot eu sint iubita... Nu stiu de ce, dar de la blogul tau nu-mi apare actualizarea. Ultima reteta care apare la tine e mozzarella de casa... tot am dat click, te-am sters din lista, te-am adaugat in alta, dar tot asta imi apare. Vezi daca mai are cineva problema asta... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti prima care imi spui asta. Chiar nu stiu de ce arata asa. De 2 luni incoace am postat zeci de retete, chiar nu inteleg de ce nu apar. Daca ai vreo sugestie, spune-mi.Pupici

      Ștergere
  4. Daca-s rapide atunci sunt si mai bune.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am facut niciodata placintele din astea , dar daca spui ca sunt bune , te cred !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. yamy yamy!!!! arata super bine si stiu ca sunt si ff gustoase pentru ca imi facea si mie bunica!! si recunosc, cu rusine, ca eu inca nu le-am facut niciodata!!1

    RăspundețiȘtergere