Pentru
ca dragul meu sotior mi-a cumparat un aparat de facut waffe mult mult
dorit, m-am pus pe treaba..:))
Aceste saratele sunt excelente. Se consuma asa fierbinti, gata luate din
aparat, altfel se inmoaie si parca nu mai sunt asa gustoase.
Ingrediente
- Portii: -
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare
Untul se freaca spuma. Se adauga ouale batute cu putina sare, se amesteca , apoi se pune iaurtul. Se amesteca din nou, apoi se pune faina si se framanta bine. Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios.Incingem aparatul de waffe si apoi, formam bile de marimea unui ou mic, pe care le punem in mijlocul aparatului, apoi inchidem aparatul si iar il deschidem inapoi, presaram cateva seminte de chimen si inchidem aparatul si lasam pana se rumeneste bine, la temperatura medie. Daca aparataul nu are suprafata interioara teflonata, ca al meu, e indicat sa il ungeti inainte cu o pensula cu putin ulei.
Te cred pe cuvant cand spui ca sunt bune,dar tot vreau una ca sa fiu si mai sigura.
RăspundețiȘtergereBine ca mi-ai amintit de aparat,am doua si am uitat de ele.
Te pup!
Pune mana pe unul dintre cele 2 aparate si fa ceva bun..:))
ȘtergereIImi plac mult saratelele in orice forma!
RăspundețiȘtergeresi mie......
Ștergeresi mie imi plac saratelele!
RăspundețiȘtergerema bucur...Pup
Ștergere