Imi plac foarte mult. Cand am multe oua, mai ales, fac neaparat. Cantitatile variaza in functie de cate portii vreti sa faceti.
Ingrediente:
- oua
- maioneza + smantana
- margarina
- pate de porc
- sare, piper
Galbenusurile ramase + 1-2 galbenusuri crude ( optional, depinde de cantitatea de maioneza pe care o doriti) se pun intr-un vas cu o lingura rasa de mustar si se mixeaza adaugand ulei pana obtinem cantitatea necesara. Cand e gata, mai punem 2-3 linguri de smantana, amestecam si punem maioneza in farfuriile de servit, apoi aranjam deasupra ouale umplute.
Foarte bune. Le fac destul de des.
RăspundețiȘtergerecui nu-i plac?!:)
ȘtergereTareee bune! Nu am mai facut de mult, arata yummy!!
RăspundețiȘtergerems, Danutza!pup
ȘtergereBine ai revenit,draga mea!
RăspundețiȘtergereFoarte gustoase!
Pup!
multumesc, Mariana si pt primire si pt compliment !pup
ȘtergereAş putea mânca un castron mare cu ouă umplute, până fac icter, atât de mult îmi plac.
RăspundețiȘtergere