Mod de preparare
Se rup coditele pastailor si apoi se spala in apa rece. Se pune o oala mare de apa la fiert. Se oparesc in apa fierbinte, se lasa 1-2 minute si apoi se iau si se pun la fiert pe foc, in apa ramasa (trebuie sa treaca putin apa peste ele).Cand sunt aproape fierte, se adauga conservantul si se amesteca bine, dar cu grija, sa nu rupem pastaile.
Se pregatesc borcane curate, se pune pe fundul fiecaruia o crenguta de patrunjel si una de telina si apoi se pun pastaile. Daca nu au suficienta zeama, mai adaugati din oala in care au fiert, pana le acopera.
Se sigileaza borcanele si se pun la fiert in apa, pana aproape de nivelul capacului si se opreste focul cam dupa 30 minute de cand a inceput sa fiarba.
Arata bine in borcane si sunt grozave la iarna.Eu le conserv la congelator de obicei.O zi buna sa ai.P.S.Nu mi-am gasit blogul la tine.
RăspundețiȘtergere