Asa ii spunem noi....
E o ciorba delicioasa, cu un gust parca putin dulce.
Ingrediente
- 4 ciocanele pui
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa mare
- 1 morcov mare
- 1 ceasca mica orez
- patrunjel+telina frunze
- 300 g smantana
- sare, piper, vegeta
- Portii: 4
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta
Se toaca ceapa, ardeii se taie bucatele, iar morcovul rondele. In 2 linguri de ulei de masline se calesc la foc mic legumele, apoi se adauga ciocanelele de pui. Se condimenteaza si se lasa putin la prajit (maxim10 minute). Se umple oala (de 2 l) cu apa si se lasa sa fiarba la foc moderat. Cand incepe sa fiarba , se adauga orezul.Cand carnea si orezul sunt fierte, se opreste focul. Se adauga smantana, iar apoi patrunjelul tocat marunt.
Cu ardei iute si paine proaspata de casa e un deliciu!
Este buna si merge bine acum ca s-a racit vremea.Te pup!
RăspundețiȘtergereasa este, Dia! Pup
RăspundețiȘtergereasta este, intr-adevar, atragatoare!
RăspundețiȘtergereMai nou imi plac tare mult ciorbele drese cu smantana!Arata foarte bine!
RăspundețiȘtergereMmm...gustoasa ciorbica!!
RăspundețiȘtergereDaca are si un pic de smintina, opreste si pentru mine o portie, ca te vizitez... Pupici !!!
RăspundețiȘtergereExcelenta pe vremea asta rece!
RăspundețiȘtergerear merge de minune o portie mai ales acum ca am sarit peste micul dejun si pranz ca de obicei de altfel.pupici
RăspundețiȘtergereMmmm, ciorbica de puiut! Merge bine la frigul asta!
RăspundețiȘtergerefetelor, va multumesc mult pt aprecieri!Pupici!
RăspundețiȘtergereeste foarte buna si mama face asa ciorbita asa ca o ador
RăspundețiȘtergereInteresanta ciorbita ta,pupici!
RăspundețiȘtergereNaty, si eu tot de la mama am invatat-o.Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc, Flory
RăspundețiȘtergere