O
mancare delicioasa, pe care am mancat-o prima data la un unchi de-al meu
care la origini e moldovean si care nici dupa 30 de ani nu s-a putut
impaca cu mancarurile noastre ardelenesti, ci isi prepara singur
mancarurile pe care le manca cand era necasatorit si locuia pe undeva pe
langa Radauti.
Ingrediente
- Portii: 3
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta
Se prajeste la foc mai mic carnea de porc taiata bucatele in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se condimenteaza, apoi se adauga cate putina apa, ca sa nu se arda.Pana se prajeste carnea se pune apa cu sare la fiert pt mamaliguta , iar cand fierbe se adauga faina de malai. Se fierbe, amestecand continuu, pana incepe sa se desprinda de margini.
Carnea de porc, inainte de a opri focul, o aromam cu usturoiul tocat. Servim mamaliguta stropita cu sosul de pe carne si carnea de porc.
Te asteapta un premiu la mine pe blog.Sa vii sa-l ridici.
RăspundețiȘtergerePapica ta este minunata.Te pup!
Ali,iubita fara ispite de acest gen te rog ca sunt la regim si uite ce ai aici,o mancare ca la mama!
RăspundețiȘtergereWooooooow, ce pofta mi-ai facut!!!!!!
RăspundețiȘtergereBunaciune curata.Ti-as face o vizita daca asi sti ca imi pregatesti asa ceva.....hihihi.
RăspundețiȘtergereDia, vin acum! Multumesc mult!
RăspundețiȘtergereTeo, esti tare...:)) Pupici
RăspundețiȘtergereNely....azi iti fac eu pofta, maine tu...:)))
RăspundețiȘtergereMaria, daca iti anunti vizita, sigur ca fac! Pup
RăspundețiȘtergereMmmmm, ador tot ce este cu mamaliguta moale!
RăspundețiȘtergereMaya....eu intotdeauna fac mamaliguta moale. Daca e tare nu imi place..Pup, draga mea
Ștergere