O mica particica din sufletul meu....

27 august 2011

Fornetti la microunde


Nu sunt prea aspectuoase, dar sunt bune pt cand aveti chef rapid de ceva dulce.Cele mai bune sunt intr-adevar cele facute in cuptor, dar necesita mai mult timp si pe caldura asta...cam eviti cuptorul...:))

Ingrediente:

1 aluat foietaj
gem --dar sa fie mai tare

Se taie foietajul in forma dorita si se pune o lingurita de gem. Se inchide bine gemul inauntru, rasucind in diferite parti aluatul..:)
Se da la microunde pt aproximativ 10 minute. Zic "aproximativ", pt ca depinde de puterea la care e setat cuptorul fiecaruia.
Eu le-am tot testat in timp ce se coceau. Prima data erau foarte foarte umflate incat am crezut ca sunt gata. Cum le-am scos, s-au dezumflat intr-o secunda. Le-am bagat inapoi, dar le-am lasat prea mult si au iesit putin uscate.
Sunt bune, dar aveti grija sa nu le scoateti prea repede, dar nici sa le lasati prea mult.Mai bine scoateti una si incercati-o si apoi decideti ce trebuie facut.





4 comentarii:

  1. Eu le fac la cuptor.Dar oricum se fac,sunt buuune.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita, arata bine, dar si eu le fac la cuptor ca evit microundele... O zi buna ! Aaa, uitam, te-am trecut in listuta mea de bloguri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dia, sunt mai bune la cuptor, dar eu am vrut ceva rapid..:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si eu de vizita, Daniela...si pt faptul ca ca m-ai adaugat la lista ta..Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere