O mica particica din sufletul meu....

16 iulie 2011

Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza



Ingrediente:

1/2 kg fasole verde
2 oua fierte + 1 ou crud (pt maioneza)
300 ml ulei (aprox.)
1 lingurita mustar
3 catei usturoi
3 linguri smantana
sare, piper

Se pune o oala mare cu apa la fiert. Se spala pastaile taiate in bucatele in apa rece, apoi se oparesc in apa fierbinte( o parte din apa care e pe foc deja), apoi se pun la fiert in apa fierbinte ramasa. Se face o maioneza din galbenusurile fierte + cel crud + ulei + mustar. Cand e gata, se adauga smantana si usturoiul tocat.
Pastaile fierte se storc bine de apa si se toaca cu robotul. Se lasa la racit. Reci, se amesteca cu maioneza, apoi se condimenteaza.
E delicioasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu