Ingrediente:
- 2 ardei rosii
- 1 ardei verde
- 1 ardei galben
- 2 morcovi
- 1 ceapa rosie
- 1 ceapa alba
- 1/2 conserva de mazare
- 1/2 conserva de porumb
- vegeta, sare, piper
- frunze de patrunjel
- 2 cani de orez
- fasole verde fiarta (congelata sau proaspata)
- 3 linguri ulei de masline
Se taie morcovii rondele sau betisoare, ceapa julien sau tocata, ardeii cubulete si se pun la calit in ulei.Cand sunt caliti aproape de tot, se adauga orezul spalat bine si se amesteca bine. Se adauga condimentele si restul de legume si se umple oala cu apa. Se lasa la fiert pana e gata si scade apa aproape de tot.
Se serveste cu friptura sau asa simplu, presarat cu patrunjel verde.
Bun, bunut... delicios si sanatos... Pupici si o zi buna !
RăspundețiȘtergereDaniela, multumesc!
RăspundețiȘtergere