Ingrediente:
2 pulpe de pui dezosate (sau piept de pui dezosat)
1 morcov mare (daca tineti dieta Montignac, nu)
1 ceapa
1 ardei
2 galbenusuri
300 ml smantana
sare, piper, vegeta
usturoi
2 linguri ulei de masline
otet (optional)
tarhon (optional)
Se taie morcovul rondele si se pune la calit in ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.
Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie.
E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.
Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu