O mica particica din sufletul meu....

4 noiembrie 2011

Concurs pt bloggeri: "Cum arata o nunta perfecta"

Cum arata o nunta perfecta?

Pentru mine nu e deloc o intrebare grea. Dimpotriva. Abia astept sa va povestesc despre o nunta absolut perfecta si de care imi amintesc cu mare drag de vreo 3 ani incoace.
Stiti de ce? Pentru ca a fost nunta mea!!!!..:))))
Sustin ca a fost perfecta nu pentru ca a fost nunta mea, ci pentru ca totul a decurs perfect pana la cele mai mici amanunte, de parca ar fi fost regizata.
E drept ca in acea zi pluteam undeva printre nori si ii priveam de sus pe ceilalti muritori, dar va rog sa ma credeti ca acum mi-am revenit..:))
Si uitandu-ma in urma, pe aripile gandurilor, a pozelor si a  CD-urilor de la nunta afirm cu toata taria ca nunta mea a fost o nunta de vis. O nunta cum si-ar dori orice fata si la care unele doar viseaza.
M-am casatorit cu un barbat brunet cu ochi albastri, un Fat-Frumos real si care, culmea, dintre toate fetele care roiau in jurul lui, m-a ales pe mine!
La o luna dupa ce ne-am imprietenit m-a cerut de sotie. Dupa 4 luni, imbracata in rochie alba si cu voal, asteptam cuprinsa de emotii venirea mirelui. Prima mea dragoste.
Sa va spun care a fost secretul nuntii mele perfecte? Nu rochia de printesa,  nu  mirele frumos ca soarele, nu multimea de prieteni si rudele care au sarbatorit impreuna cu noi,  nu aranjamentele florale asemanatoare celor de pe nunta.123flori.ro , nici  buchetul superb de mireasa aproape identic cu cel de aici
, ci faptul ca intre noi nu a fost nimic altceva decat dragoste adevarata.
O dragoste care simteam in acea zi ca imi sufoca fiinta si care, spre bucuria si fericirea mea, nu a scazut deloc cu trecerea timpului si incheierea lunii de miere, ci dimpotriva, e tot mai profunda.





Va recomand si voua cu drag sa participati la acest concurs organizat de  http://blogatu.ro/ .

6 comentarii:

  1. alinutzika, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Sunteti 2 frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata asa ca in prima zi.Sunteti minunati.Sa va traiasca si copilasul cel scump si dragalas.Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dia, iti mltumesac de urari! Sa-ti traiasca si tie fetita!Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tineri si frumosi sunteti!!Iubiti-va mult in continuare si fiti fericiti alaturi de baiatul vostru! pup

    RăspundețiȘtergere