O reteta usoara si gustoasa!
Ingrediente
- 3 kg gogosari rosii
- 300 g zahar
- 450 ml otet
- 3 linguri sare grunjoasa
- o lingura piper boabe
- o lingura mustar boabe
- 15 foi de dafin
- 1/2 plic conservant
- hrean sau frunze de hrean
- 2-3 catei usturoi (optional)
- Portii: 1
-
Timp de preparare:
sub 90 minute
Mod de preparare
Gogosarii se curata de seminte si se taie in 4. Restul
ingredintelor se amesteca bine pana se topeste zaharul si se adauga
peste gogosari, amestecand din nou. Se lasa de pe o zi pe alta la
macerat, invartind din cand in cand lingura printre ei. Veti observa ca a
doua zi au lasat zeama suficienta, astfel incat, dupa ce veti aseza
gogosarii in borcane, veti avea indeajuns zeama sa ii acoperiti.
Deasupra gogsarilor eu am pus cate o frunza de
hrean. Se capseaza si se dau la camara.
Sunt grozav de buni.Pupici!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Mihaela!pup
ȘtergereOh, I know how good that gogoshary pepper is, my mother makes it with honey... :)
RăspundețiȘtergeresounds great with honey ....
ȘtergereFoarte buni, asa-i fac si eu.
RăspundețiȘtergeremultumesc, Cris!
ȘtergereChiar cautam o reteta de gogosari. A venit la fix reteta aceasta. Te pup!
RăspundețiȘtergereMa bucur, Micky...Pup
ȘtergereEu n-am pus inca gogosari! M-a lovit o pofta cand i-am vazut la tine ...mmmm...vreauu!! :))
RăspundețiȘtergerePup!
:)))
Ștergerepana acum n-am pus muraturi...dar sigur o sa-mi bag nasul si pe-acolo!
RăspundețiȘtergereeu deja am terminat cu muraturile...
ȘtergereArata superbi, gata le-a venit timpul de acum o sa-i muram. Multumesc mult pentru reteta!
RăspundețiȘtergeremultumesc!Pup
ȘtergereArata tare buna!Ador muraturile!pup.o zi frumoasa!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
RăspundețiȘtergere