O gustare foarte sanatoasa si gustoasa!
Ingrediente
- naut (daca aveti din conserva e si mai bine k nu mai pierdeti timp cu fiertul)
- cativa stropi de ulei
- condimente: boia dulce, boia iute sau chilli, sare, ghimbir praf, usturoi granulat, rozmarin uscat si macinat, curry
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare
Nautul se fierbe. Condimentele se amesteca toate. Puneti cat vreti din fiecare, dupa gust si preferinta. Eu pun mult chilli..:))Stropiti nautul cu ulei, apoi combinati-l cu condimentele. Puneti-l in tava, rasfirat. Dati la cuptor la 180 grade, Mai scuturati din cand in cand tava, ca sa se coaca uniform. Gustati cate o boaba de naut ca sa vedeti daca sunt suficienti de moi sau crocanti, dupa cum va plac. Aveti grija sa nu-i uitati prea mult ca se intaresc ca piatra. Cand prind o crusta subtire, crocanta, eu ii scot.
buna,buna!!!!as servi o portie!!!!pupp!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Mirela!
ȘtergereNu am mancat niciodata naut dar voi servi acuma de la tine.
RăspundețiȘtergereMultumesc!
incearca, Medi!
ȘtergereTare bun trebuie sa fie, numai bun pentru o gustare de post ;) Pup
RăspundețiȘtergereexact! pup
ȘtergereKranz Kranz....buna idee!!! hugs
RăspundețiȘtergeremultumesc, Bubu!
ȘtergereDe retinut!
RăspundețiȘtergerema bucur ca-ti place!Pup
Ștergerece chestie faina! eu nu m-as fi gandit...dar pt. asta mai am de asteptat, pana imi iau cuptor nou!
RăspundețiȘtergereDe retinut, buna idee, numai buna la iarna cand ninge si arde focul in soba langa un film bun nici nu mai trebuie altceva !
RăspundețiȘtergere