Dupa
reteta de
branzica de casa, va prezint o crema de branza delicioasa, pe
care o puteti folosi in preparate sarate sau dulci, dupa cum vreti.
Foarte gustoasa si foarte ieftina, comparativ cu cea din supermarket,
dupa parerea mea.
Ingrediente
- 250 g branza de vaci proaspata (preferabil de casa)
- 50 g unt moale
- 50 g smantana grasa
- Portii: 0
-
Timp de preparare:
sub 15 minute
Mod de preparare
Branza de vaci se mixeaza bine la robot, sau se da prin masina de
tocat, apoi se adauga smantana si untul moale. Se mixeaza iar, pana
devine ca o crema mai groasa, dar fina. Daca o vreti mai moale mai
adaugati smantana; daca o vreti mai tare puneti mai putin decat am scris
eu. Pastrati-o la frigider intr-un recipient inchis pana o veti folosi
la ce vreti voi: combinata cu verdeata, gen Almette, intr-un cheesecake
(cum am facut eu...yamii), etc, etc.
Foarte buna!!!yamiii!!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Mirela!
ȘtergereNici nu se compara cu ce este in comert!Minunata!Pup!
RăspundețiȘtergereasa e, draga mea!
ȘtergereAsta e cea mai buna crema de branza ;)
RăspundețiȘtergeremultumesc, Paula!
ȘtergereMinunata! Si eu fac tot in casa crema de branza!
RăspundețiȘtergerePupici
e si mai buna si mai ieftina, cum sa nu faci?..:)) Pupici!
Ștergereoh, ador branzica de casa! E asa de buna, proaspata, cu gust si miros de lapte.
RăspundețiȘtergereai dreptate, Kadia!pup
ȘtergereSi eu fac, si cu tot felul de verdeturi, condimente... etc! Delicioasa!
RăspundețiȘtergereasa e! pup
ȘtergereUn deliciu. Am încercat cu ardei sau cu mărar. O săptămână faină!
RăspundețiȘtergeremultumesc, Adriana! ma bucur ca-ti place. Pup
RăspundețiȘtergere