Am mai prezentat o data aceasta metoda a mea de pastrare a verdeturilor, dar o repet pentru cei care nu o cunosc. E al doilea an in care verdeturile le pun in modul acesta si nu le-as pune altfel nici gand, pentru ca e cea mai buna metoda de pastrare a culorii si gustului acestora. Sa nu mai vorbesc de aspect. Anul acesta, am adaugat si marar si leustean, verdeturi de care m-am indragostit vara aceasta.
Daca aveti un robot de bucatarie, treaba e gata in 3 minute. Daca nu aveti, atunci le tocati ff marunt si fin cu cutitul. Puteti pune separat ficare verdeata sau imbina 2-3 care stiti ca merg perfect impreuna la ciorbite, tocanite, sosuri, etc.
Ca verdeata, aveti de unde alege:
- patrunjel frunze, telina frunze (care merg perfect si impreuna), tarhon, marar, cimbru, leustean, busuioc, etc.
Cat de usor veti scoate un cubulet din punga de la congelator la iarna si il veti arunca intr-o oala cu ciorba ? . Sau veti face placintele cu branza si marar "proaspat"?
Incercati si veti vedea ca nu o sa va para rau....
Multumesc de idee, iubita ! Sigur patrunjelul il voi pune asa... deja mi-l imaginez cuburele verzi... Pupici !
RăspundețiȘtergerema bucur ca vrei sa incerci. Pup
ȘtergereIngenioasa metoda ta!!!!
RăspundețiȘtergeresa stii ca si eu ma tot tin sa fac asa minunatii...am vazut candva la Tv ca le combinau cu ulei de masline, apoi le inghetau in cuburi..pana anul acesta n-am avut congelator mai mare pt asa ceva, dar acum sper sa fac si eu!
RăspundețiȘtergerecu ulei de masline nu am incercat...Ma tem sa nu-si schimbe gustul sau aroma.Daca incerci tu, sa-mi spui cum se comporta cand le vei folosi....
ȘtergereFoarte buna idee si buna metoda!! Pupici!!
RăspundețiȘtergereO idee excelenta!!
RăspundețiȘtergeresi eu tot asa le pun.
RăspundețiȘtergereasa-i ca-i usor?
ȘtergereAdevarate safire!:)
RăspundețiȘtergeremultumesc!!!!
ȘtergereMinunata idee! Pup
RăspundețiȘtergeremultumesc!!!
ȘtergereArata grozav cuburile,imi place mult si culoarea!Foarte buna ideea,voi incerca si eu sa le pun asa.Multumesc!Te pup!
RăspundețiȘtergerema bucur!
ȘtergereIngenios! Te pup
RăspundețiȘtergereCe idee faina! Nici nu mi-a trecut prin cap ca pot conserva verdeata si in acest mod! :D Eu curatam frunzulitele de pe tija, le spalam bine, le lasam la scurs si apoi le punean in pungi la congelator. Da ideea ta parca suna mai bine :D
RăspundețiȘtergere